Житомирські міліціонери відправили колегам на сході продовольчу допомогу

Житомирські міліціонери відправили колегам на сході продовольчу допомогу

14.06.14 11:15 0 1175
Майже 10 тонн продуктів харчування та необхідні спецзасоби відправили правоохоронці області своїм колегам, які нині несуть службу на блокпостах Луганщини. До доброчинної справи приєднались мерія м. Житомира, підприємці, рідні та близькі міліціонерів.

У дворі УМВС України в Житомирській області зібрались представники практично усіх підрозділів та служб міліції. Делеговані правоохоронці прибули з відповідальною місією – передати колегам на сході необхідне: від продуктів харчування до спецзасобів.

- У нашого слідчого відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод Романа Плотницького, який нині знаходиться у м. Сватове, у неділю 15 червня – день народження. Тож, окрім продуктів, ми ще хочемо привітати його з особистим святом і підготували подарунок-сюрприз, - розповіли працівники Слідчого управління УМВС.

10-тонний ДАФ та мікроавтобус Volkswagen правоохоронці упродовж години вантажили крупами, консервами, м’ясною продукцією, овочами та солодощами, а ще водою та хлібом.

- У мирних умовах складно уявити, але, постійно підтримуючи зв’язок з тими, хто знаходиться у зоні проведення АТО, ми знаємо, що вони потребують інколи елементарного, у першу чергу саме води та хліба, - поділився заступник начальника УМВС Юрій Крошко, який разом з начальником УДАІ УМВС Володимиром Грибом доставлять вантаж до місця призначення.

- Десять працівників Управління Державтоінспекції Житомирщини нині також несуть службу на сході. До їх безпосередніх завдань входить супроводження колон спецпризначення з Харківської області до Луганської, - розповів Володимир Гриб. – Тож плануємо зустрітись і з інспекторами ДАІ.

Серед тих, хто особисто переймається долею наших правоохоронців, заступник голови м. Житомира Сергій Сухомлин, який активно включився в процес збору та підготовки вантажу. Не залишились осторонь й підприємці та громадські активісти, які запропонували посильну допомогу.

- Ми вдячні усім небайдужим людям за співпереживання та підтримку. Це вже не перший вантаж, який ми відправляємо на схід, і я певен, що й надалі у нас буде можливість підтримувати колег необхідним, - прокоментував начальник УМВС Юрій Демяненко. - У складних, практично, воєнних умовах кожен з нас проходить перевірку на людяність, мужність, витривалість та патріотизм. Я переконаний, що міліціонери Житомирщини пройдуть її з честю і незабаром повернуться до виконання мирних завдань.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ Буковини закликає ...
Наступна новина: Ірина Сех клопоче про ...

КОМЕНТАРІ