Переселенці зі сходу пікетували МВС з вимогою звільнити місцевих міліціонерів

Переселенці зі сходу пікетували МВС з вимогою звільнити місцевих міліціонерів

14.06.14 14:54 0 1064
Переселенці зі сходу на пікеті під стінами Міністерства внутрішніх справ вимагали звільнити тих донецьких міліціонерів, які, за їхніми словами, сприяють сепаратистам. За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, активісти підкріпили свої заяви фотодоказами, які, за їхніми словами, підтверджують співпрацю деяких правоохоронців Донеччини з сепаратистами. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

До учасників пікету вийшов радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, який запевнив мітингувальників, що робота з оновлення складу міліції триває, однак, за його словами, за такий короткий термін кардинальні зміни неможливі. «Можна, звичайно, позвільняти взагалі всіх, як у Грузії. Тільки, на хвилиночку, Україна у 15 разів більша від Грузії. Тут такий метод не спрацює», – вважає він.

Працівники МВС не перешкоджали проведенню акції, лише попросили не влаштовувати провокацій. Як заявили активісти, пікет є безстроковим, а виставка фотодоказів з часом буде поповнюватися новими знімками.

Донецьке управління міліції звинувачення, озвучені на шньому пікеті, не коментувало.

Від початку кризи на Донбасі лунали повідомлення про те, що деякі правоохоронці перейшли на бік бойовиків чи й узагалі здали цілі районні відділки міліції.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Гройсман: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ