На території Прикарпаття зареєстровано 5 пожеж, 2 особи травмовано

На території Прикарпаття зареєстровано 5 пожеж, 2 особи травмовано

14.06.14 08:09 0 1142
У селі Підлісся Тисменицького району по вул. Данила Галицького виникла пожежа в автомобільному гаражі. Внаслідок пожежі опіки другого та третього ступенів голови, обличчя, рук та ніг отримали 60-літній власник гаража та його 36-річний товариш. Обох чоловіків доставили до обласної клінічної лікарні. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при проведенні зварювальних робіт.

12 червня о 16:52 год. у Городенці по вулиці Осада Червона виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено горище, перекриття між першим та другим поверхами, віконні та дверні отвори на другому поверсі та на горищі, будівельні матеріали. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальникам протягом 30 хвилин довелося працювати у апаратах захисту органів дихання та зору. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

12 червня о 17:44 год. у Болехові по вулиці Лимарській сталася пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

12 червня о 21:33 год. у Калуші по вулиці Січових Стрільців зайнялося дерево. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

З початку року на Івано-Франківщині уже виникли 1002 пожежі, у вогні загинули 25 мешканців краю.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Глазков наступний бій ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ