Київські журналісти передали подарунки пораненим військовим

Київські журналісти передали подарунки пораненим військовим

15.06.14 12:02 0 1117
З ініціативи Радіо Свобода київські журналісти і митці передали пораненим під час АТО військовим подарунки – книги сучасних українських письменників, музичні диски, дитячі малюнки і листівки. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Частину подарунків передали особисто пораненим бійцям, решту – до центру «Волонтерська сотня», який функціонує з початку червня на території Центрального військового госпіталю у Києві.

Як зазначили волонтери, наразі пораненим бракує сучасної медичної техніки і медикаментів. Валентина Слюсар, координатор волонтерів у військовому шпиталі повідомила Радіо Свобода:

«Нашим пораненим потрібна додаткова сучасна техніка, від каталок до стійок під крапельниці. Але я координую і київську лікарню номер 18, там досі перебувають на лікуванні майданівці. І моя особиста думка, що всі зараз кажуть тільки про АТО, а я бачу багато людей, яким теж потрібна допомога».

Слюсар також зазначила, що українці охоче допомагають волонтерам, закуповуючи необхідні ліки і продукти харчування.

У ЗМІ і соціальних мережах нині широко впроваджені різноманітні ініціативи для підтримки українських військовослужбовців, які беруть участь в АТО або потерпіли під час бойових дій. Йдеться про збір коштів, передачу спецспорядження і речей першої необхідності. Крім того, Міноборони відкрило гарячу лінію для збору коштів на підтримку української армії за номером «565».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Скромність і депресія ...
Наступна новина: Закарпаття: гідні приклади ...

КОМЕНТАРІ