Правоохоронців Тернопільщини, які брали участь в антитерористичній операції, вітали з поверненням додому

Правоохоронців Тернопільщини, які брали участь в антитерористичній операції, вітали з поверненням додому

15.06.14 11:50 0 1297
Декілька днів тому у Тернопіль повернулись бійці зведеного загону міліції, які понад місяць несли службу на сході України. в обласному управлінні міліції з поверненням на рідну землю їх вітали керівництво міліції краю, представники міської та обласної влади.

Сорок сім співробітників тернопільської міліції у бойових умовах пліч-о-пліч з військовими служили на блок-постах у Харківській та Донецькій областях. Усі повернулися живими. Щоправда, двоє із бійців спеціальної роти міліції зазнали поранень. Наразі їх стан задовільний, вони пройшли курс лікування у військовому шпиталі. На даний час керівництво обласної міліції разом з громадськістю домовилися про проходження пораненими міліціонерами курсу реабілітації в одній із країн Європи.

Зустріч почалася з приємного – голова облдержадміністрації Олег Сиротюк разом з начальником УМВС в області Василем Облещуком вручили правоохоронцям ключі від семи службових автомобілів «Тойота-Пріус». Завдяки оновленню автопарку тепер підрозділи патрульно-постової служби та спецроти міліції зможуть краще виконувати свої повсякденні службові обов’язки.

Відтак керівництво краю та міліції оглянули відновлювально-ремонтні роботи, які тривають в пошкоджених приміщеннях обласного управління внутрішніх справ. Нагадаємо, що після так званої «ночі гніву» правоохоронці Тернопільщини зазнали збитків на суму понад шість мільйонів гривень.

Бійців зведеного загону, які зібралися в актовому залі обласної міліції, привітав начальник обласного управління внутрішніх справ Василь Облещук. Він подякував їм за мужність та гідне виконання службового обов’язку.

- Тішимося, що повернулися наші співробітники з бойових дій, слава Богу, усі живі, але сумуємо, що такі трагічні події забирають здоров’я та життя наших побратимів з інших регіонів, - зазначив Василь Корнелійович.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про тих, хто вже ніколи не повернеться до лав правоохоронців, хто ціною власного життя заплатив за безпеку та незалежність нашої держави.

Теплі слова подяки на адресу міліціонерів звучали і від керівництва краю.

«Ми вдячні вам за героїзм, мужність, відвагу, - відзначив голова ТОДА Олег Сиротюк. - Такі люди, як ви, повинні бути взірцем для молоді. Всі ви – з честю і гідністю виконали свій службовий обов’язок».

За мужність та героїзм, вірність Присязі правоохоронців нагородили грамотами, подяками, грошовими преміями, цінними подарунками. Також керівництво облдержадміністрації звернулося до Міністерства внутрішніх справ з ініціативою про нагородження міліціонерів Тернопільщини, які брали участь в АТО, медалями «Захисник Вітчизни».

Один із бійців зведеного загону Віталій Товарницький подякував міліцейському керівництву, голові ОДА, голові обласної ради, меру, громадським активістам та небайдужим, які активно допомагали та підтримували хлопців під час несення служби.

Командир спецроти міліції особливого призначення Руслан Білоус запевнив, що у разі необхідності їхній підрозділ готовий повернутися в зону АТО та боронити рідний край.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівництво Головного ...
Наступна новина: Скромність і депресія ...

КОМЕНТАРІ