Закарпаття: гідні приклади для наслідування!

Закарпаття: гідні приклади для наслідування!

15.06.14 12:12 0 1107
Начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Васильович Ребрей зауважує, що радо підтримає прагнення випускників підшефної Перечинської школи-інтернату навчатися в закладах Міністерства внутрішніх справ та в подальшому працювати в міліції, бо серед них дійсно є ті, що готові вчитися, готові працювати, аби з честю та гідністю захищати букву Закону та свою Державу.

Правоохоронці області та району завжди опікувалися вихованцями Перечинської школи-інтернату, жодне свято в навчальному закладі не обходилося і не обходиться без участі шефів-міліціонерів. Шефи не тільки беруть участь у шкільному житті колективу, а й надають посильну допомогу учням закладу у реалізації їх мрій та планів. Не секрет, що для дітей, позбавлених батьківського піклування, навіть невелика співучасть у їх житті - неоціненна допомога.

Випускник Перечинської школи-інтернату Алі Сулейманов уже майже рік працює в Перечинському райвідділі міліції. А почалося все з того, - згадує юнак, - що шефи-міліціонери були частими гостями у їх інтернаті, і споглядання людей у форменому одязі пробуджувало у нього неабиякий інтерес до професії служителя Закону. Ще тоді, малим хлопчиком він твердо вирішив, що у майбутньому стане міліціонером. І заручившись підтримкою правоохоронців, Алі Сулейманов рішуче крокував до здійснення своєї мрії. Після закінчення строкової служби юнак вступає до Київського училища професійної підготовки працівників міліції. Цілеспрямований, дисциплінований, здібний хлопець з легкістю засвоював знання та навички, адже студіював те, що подобалося. Провчившись чотири з гаком місяці у столиці, хлопець повернувся в Перечин, де в райвідділі посів посаду міліціонера обслуговуючого персоналу і охорони адмінбудинку. Але це тільки старт, - каже молодший сержант міліції Алі Сулейманов, бо має намір цьогоріч вступати до Львівського державного університету внутрішніх справ.

Здійснилася мрія ще одного випускника Перечинської школи-інтернату – Роберта Беняка. він є студентом Київського національного університету біоресурсів і природокористування України, вчиться на аграрно-біологічному факультеті. Хлопець розповідає, що любов та бажання доглядати за рослинами в ньому виховали саме в школі-інтернаті, вчителька біології Оксана Свадеба та педагог-вихователь Марина Мещерякова. До речі, Марина Володимирівна і подала юнаку ідею облаштувати шкільне подвір’я. За підтримки керівництва закладу Роберт втілив у життя свої фантазії зі створення казкового світу рослин та заразом здобув перший досвід ландшафтного дизайнера.

Перечинський райвідділ міліції теж може похвалитися гарно оформленим подвір’ям, бо і тут попрацював на славу молодий талановитий дизайнер Роберт Беняк.

Не зважаючи на всі стереотипи щодо діток, які виховуються в інтернатах, в Перечинській школі-інтернаті зростає та виховується цілеспрямована та здібна молодь, яка готова адаптуватися в дорослому житті, знає, як реалізувати себе, бажає чесно та по-совісті іти життєвим шляхом.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Київські журналісти ...
Наступна новина: Закарпатська область: на ...

КОМЕНТАРІ