Керівництво Головного управління ДСНС у Рівненській області взяло участь в урочистостях з нагоди випуску молодих офіцерів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Керівництво Головного управління ДСНС у Рівненській області взяло участь в урочистостях з нагоди випуску молодих офіцерів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

15.06.14 11:40 0 1033
13 червня, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск молодих фахівців. Дипломи бакалавра та спеціаліста отримали 415 юнаків та дівчат, з яких 166 осіб, що навчались за державним замовленням, отримали звання лейтенанта та направлені для проходження служби у територіальні підрозділи Держслужби України з надзвичайних ситуацій. Решта молодих людей продовжать навчання здобуваючи освітньо-кваліфікаційний рівень магістра та спеціаліста. Загалом у 2014 році Університет здійснив випуск близько 650 фахівців різного освітньо-кваліфікаційного рівня.

В урочистостях з нагоди випуску участь взяли Директор департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Василь Стоєцький, ректор університету Михайло Козяр, перший заступник Голови Львівської області, керівники територіальних підрозділів ДСНС України, інших силових структур, служб та відомств, іноземні делегації, ректори вищих навчальних закладів, представники духовенства, ветерани пожежної охорони. Делегацію Рівненської області очолював перший заступник начальника Головного управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

Випускники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності завжди славились високим рівнем знань та не раз доводили свою відмінну фахову підготовку. Упродовж свого існування навчальний заклад підготував понад 30 тис. фахівців, серед яких 45 стали генералами. Серед випускників є також відомі вчені, державні діячі та керівники різного рангу.

У вітальній промові до випускників ректор університету Михайло Козяр зазначив: «Декілька років тому ви зробили свідомий крок та вибрали не просто професію чи фах, ви обрали долю, спосіб життя та мислення де в основі основ – самопожертва заради інших, небайдужість до людського горя та біди. У цей складний для країни час на вас лягає величезна відповідальність. Адже запит суспільства на фахівців, які б виконували цілий комплекс завдань, пов’язаних із гарантуванням безпеки людей та держави величезний. Сотні тисяч людей щоденно з надією вдивляються в очі рятувальників в очікуванні допомоги. кредит довіри Українців до ДСНС найбільший серед усіх державних інституцій. Саме ви завтра повинні виправдати довіру мільйонів наших співвітчизників, які очікують від вас конкретних дій».

В свою чергу, перший заступник начальника ГУ ДСНС Рівненщини Сергій Крук, вітаючи молодих лейтенантів із знаменною подією у їхньому житті, підкреслив: «Ви здобували знання у одному із провідних вищих навчальних закладів України в галузі безпеки людини, що завоював авторитет не тільки в Україні, але й на Міжнародній арені. І наші бойові підрозділи з нетерпінням очікують саме таких компетентних, підготовлених фахівців, відданих обраній справі, готових за будь-яких умов стати на захист найвищої цінності – життя людини».

Після вручення дипломів випускники пройшли урочистим маршем підкидаючи вгору монети на щастя. Був і феєрверк, і святковий стіл із шампанськім у пожежному шоломі, а також радісні сльози батьків, численні поздоровлення і привітання.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Правоохоронців ...

КОМЕНТАРІ