Закарпатська область: на автошляху Київ-Чоп сталося смертельне ДТП

Закарпатська область: на автошляху Київ-Чоп сталося смертельне ДТП

15.06.14 12:22 0 1263
Над ранок 14 червня на 722 кілометрі автошляху Київ-Чоп (Абранський перевал) сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. Двоє людей загинуло та двоє опинилося на лікарняних ліжках.

За попередніми даними, водій автомобіля DAF Trucks, мешканець Рівненської області, рухаючись у напрямку с. Н. Ворота Воловецького району, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мікроавтобусом Мерседес Sprinter, яким керував мешканець Івано-Франківської області. В результаті удару вантажівка вилетіла на узбіччя та зіткнулася з вантажним автомобілем Volvo, під керуванням мешканця Закарпатської області.

Внаслідок ДТП дві пасажирки мікроавтобуса, мешканки м. Калуш Івано-Франківської області загинули на місці. Водіїв Mercedes та DAF з різного ступеня важкості політравмами доправлено до Воловецької районної лікарні.

Для проведення робіт по деблокуванню травмованих та загиблих залучалося відділення рятувальників 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що дислокована в с. Н. Ворота. Координацію дій рятувальників здійснював начальник управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

Обставини ДТП з’ясовують правоохоронні органи.

У ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 15 червня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ