Міліціонери Волині дбають про безпеку дітей під час літнього відпочинку

Міліціонери Волині дбають про безпеку дітей під час літнього відпочинку

15.06.14 18:54 0 1154
До учнів пришкільних таборів Луцького району завітали працівники луцького районного відділу міліції.

Оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Луцького РВ УМВС України у Волинській області лейтенант міліції Марина Ярошук провела лекцію-бесіду з учнями, під час якої обговорили проблеми шкідливих звичок із використанням інтерактивних ігор, та продемонструвала відеоматеріали, надані Всеукраїнським громадським центром «Волонтер». Учні активно та з цікавістю брали участь у спілкуванні, розповідали про ситуації, які з ними траплялися, та запитували, як потрібно у таких випадках діяти.

Не могла залишити без уваги співробітник міліції і таке важливе питання, як залишення дітьми домівок, бродяжництво та жебракування:

– Часто підлітки, бажаючи довести дорослим свою самостійність, тікають з дому, не усвідомлюючи, на яку небезпеку наражаються. Опинившись на вулиці, неповнолітні швидко потрапляють під вплив тієї ж вулиці та починають копіювати «доросле життя», тобто вживати алкогольні напої, палити, скоювати правопорушення. І це не може не турбувати батьків, вчителів, правоохоронців, які відповідають за них.

Співробітник міліції також нагадала дітям, що вони не можуть перебувати на вулиці у пізній час доби без супроводу дорослих.

Правоохоронці переконанні, що найголовніше у таких традиційних зустрічах – це знання, які мають допомогти молодому поколінню у прийнятті важливих рішень та в обранні правильного життєвого шляху.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ