В Івано-Франківській області визначити кращого серед кращих - справа непроста

В Івано-Франківській області визначити кращого серед кращих - справа непроста

15.06.14 19:25 0 1146
Аби в черговий раз доказати свою професійну майстерність, а також напередодні відзначення, 18 червня - Дня дільничного інспектора міліції в УМВС в області розпочався конкурс: «Кращий дільничний інспектор міліції Прикарпаття».

Для початку учасники позмагатися у спеціально підібраних конкурсах, перевіряли свої знання нормативних документів, що регламентують службу дільничних інспекторів міліції. Розв’язували, усно звичайно, різні конфліктні ситуації, аби довести, що знають, як правильно діяти у критичні моменти. Відтак, демонстрували свої навички володіння засобами зв’язку та спецтехнікою. Окрім функціональної підготовки, дільничні інспектори міліції випробовували себе на влучність у практичній стрільбі з пістолета «Макарова» та на вправність у володінні прийомами рукопашного бою.

За результатами проведених першо-етапних конкурсних завдань визначено перших переможців, але всі з нетерпінням чекають наступного етапну змагань, аби дізнатись, хто кращий дільничний інспектор міліції Прикарпаття.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Сиротюк побував на ...
Наступна новина: 15 червня 2014: іменинники, ...

КОМЕНТАРІ