В Закарпатській області житель Рахівщини добряче побив свого знайомого

В Закарпатській області житель Рахівщини добряче побив свого знайомого

15.06.14 18:22 0 1116
Днями в чергову частину Рахівського РВ УМВС з районної лікарні надійшло повідомлення про те, що за медичною допомогою з тілесними ушкодженнями звернувся сільський мешканець.

Медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та множинні переломи ребер. Правоохоронці опитали потерпілого, після чого встановили та розшукали особу молодика, який наніс тілесні ушкодження. Як з’ясувалося, між підозрюваним та потерпілим під час спільного вживання алкогольних напоїв виникла суперечка, у ході якої зловмисник і побив свого товариша.

Наразі потерпілий знаходиться на стаціонарному лікуванні в травматологічному відділенні Рахівської районної лікарні. Як повідомив очільник міліції Рахівщини Геннадій Чайковський за даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді виправних робіт до 2 років, або обмеження чи позбавлення волі строком до 3 років.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ...
Наступна новина: У Туреччині пишуть, що ...

КОМЕНТАРІ