В Закарпатській області правоохоронці Мукачева затримали крадіїв, які викрали з церкви метал

В Закарпатській області правоохоронці Мукачева затримали крадіїв, які викрали з церкви метал

15.06.14 16:28 0 1078
Співробітники Мукачівського міськвідділу міліції встановили осіб правопорушників, які викрали з новобудови церкви- арматуру. Дії зловмисників кваліфіковано, як крадіжка.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся мукачівець та повідомив, що невідомі особи викрали 200 метрів арматури, чим було завдано збитків на суму 1500 гривень.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили, що до кримінального правопорушення причетна група осіб. Зокрема, спланував крадіжку найстарший з групи зловмисників – 22-річний хлопець, житель районного центру, який до того ж, запропонував трьом неповнолітнім скоїти крадіжку. Хлопець, доречі вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення.

Працівникам міліції зловмисники зізналися у скоєному та розповіли, що на особисті потреби коштів не вистачає, тому і вирішили вчинити крадіжку, яку скоїли ще на передодні Новорічних свят. На територію церкви хлопці проникли безперешкодно, після арматуру викрали та здали у пункт прийому металобрухту.

Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції проводиться досудове розслідування, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Крім того, найстаршому доведеться понести покарання й за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність (ч. 1 ст. 304 Кримінального Кодексу України). Відносно правопорушників вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НХЛ. Лос-Анджелес Кінгз ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ