В Закарпатській області правоохоронці затримали чоловіка, який в Мукачеві скоював крадіжки, а в Берегові-збував крадене

В Закарпатській області правоохоронці затримали чоловіка, який в Мукачеві скоював крадіжки, а в Берегові-збував крадене

15.06.14 17:38 0 1202
47-річний місцевий житель Берегова крав двоколісних «конів» і те що попадало йому під руки. Міліціонери викрили чоловіка та відкрили стосовно нього кримінальне провадження. Чоловік тільки в кінці минулого року повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічні злочини, але на шлях виправлення так і не став.

“Я крав тільки модні, спортивні велосипеди, - розповідає затриманий міліціонерам, - а навіщо мені пережиток минулого, я б на таких не заробив...” -розповідає 47-річний Ігор (ім”я змінено) за плечима у якого 20 років “загального стажу” у в’язниці. Звільнившись останнього разу з в”язниці, на роботу не влаштовувався, бо знав що ніде з таким кримінальним минулим не приймуть. Та в один момент зрозумів, що все ж таки грошей йому не вистачає. Тяжкі злочини вчиняти чоловік не хотів, тож і вирішив по дрібницям «працювати. Адже для того, щоб викрасти двоколісних багато часу і зусиль не потрібно: вкрав, сів і поїхав.

В ході оперативно-розшукових заходів оперативник Ярослав Мартин з”ясував, що чоловік після скоєння крадіжки, крадене відразу продав, щоб доказів на руках не було. Покупців довго не чекав: те, що в магазині коштувало більш чотирьох тисяч гривень, в нього – не більше 100. Таких за “безцінь” продаж на його рахунку дев”ять. Він не завищував ціну, як би йому не хотілось на цьому наживитись. Якщо товар в нього затримається, може спійматись. Тепер йому доведеться відповідати за ряд скоєних ним крадіжок. З приводу цього каже, що не вперше йде за ґрати, тому йому не звикати.

правоохоронці довели причетність чоловіка до дев”яти крадіжок велосипедів,-коментує заступник начальника міськвідділу міліції Валерій Мишанич.- У відношенні нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст.185 (Крадіжка, вчинене повторно) Кримінального кодексу України, згідно якої чоловіку загрожує чергове п”ятирічне ув’язненення.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ