На Хмельниччині працівники міліції затримали за хабар лікаря районної лікарні

На Хмельниччині працівники міліції затримали за хабар лікаря районної лікарні

15.06.14 10:04 0 1106
Лікар районної лікарні в одному з райцентрів Хмельницької області отримав неправомірну вигоду за вплив на прийняття рішення посадовими особами медико-соціальної експертної комісії. Цей факт вдалося задокументувати місцевим працівникам міліції, до яких за допомогою звернулася жителька райцентру.

35-річна жінка повідомила правоохоронцям, що лікар-уролог, використовуючи свої службові повноваження та пов’язані із ними можливості, з метою одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення медико-соціальною експертною комісією, вимагав та отримав від неї неправомірну вигоду в розмірі 800 доларів США.

Працівники міліції затримали медика в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Під час проведення огляду його службового кабінету міліціонери виявили та вилучили гроші в сумі 10873 гривень, 800 доларів США, медичну документацію.

За фактом отримання неправомірної вигоди лікарю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 статті 369-2 Кримінального кодексу України – зловживання впливом. Санкція згаданої статті передбачає покарання для порушників закону у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Мер Венеції подав у ...

КОМЕНТАРІ