Івано-Франківщина: за добу в області виникло 5 пожеж, 1 особа травмована

Івано-Франківщина: за добу в області виникло 5 пожеж, 1 особа травмована

16.06.14 09:39 0 1162
14 червня о 06:16 год. в Івано-Франківську по вулиці Довженка виникла пожежа в коридорі на другому поверсі дев`ятиповерхової житлової будівлі. Вогнем знищено дерев’яні будівельні відходи. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня о 14:20 год. в обласному центрі по вулиці К. Данила горіло побутове сміття у металевих контейнерах на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

14 червня о 18:28 год. в селі Нижній Угринів Тисменицького району виникла пожежа в приміщенні кухні одного із житлових будинків. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку, підлогу. На пожежі травмувалася 74-річна господиня. Жінку з діагнозом «опікова хвороба, опіковий шок, термічний опік полум’ям площею 25 % тіла» госпіталізовано в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку домовласниці.

15 червня о 03:53 год. в Івано-Франківську по вулиці Старицького сталася пожежа на літньому майданчику біля магазину «Калина». Вогнем пошкоджено стіл, крісла. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року в області виникло 1009 пожеж, у вогні загинуло 25 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ