В Закарпатській області іршавські дільничні відносяться до людей з повагою та порозумінням

В Закарпатській області іршавські дільничні відносяться до людей з повагою та порозумінням

16.06.14 08:52 0 1090
Люди, як ніколи потребують уваги і доброго слова. До дільничних інспекторів йдуть не тільки по допомогу, але і за порадою, консультацією. Працівник міліції повинен душею відчувати свою роботу, а не просто ходити на службу. Інакше не буде ні авторитету серед людей, ні поваги від них.

Саме таким є дільничний інспектор Іршавського райвідділу міліції старший лейтенант Віталій Данканич та його помічник сержант Василь Костелеба.

Місто Іршава нараховує більше 9500 населення. Дільничними інспекторами міліції проводяться згідно графіку прийоми громадян на опорному пункті у м. Іршава. Найбільше іршавчани звертаються з проблемами сімейних конфліктів або сусідських сварок. З настанням літнього періоду було чимало звернень відносно шуму на вулицях, під»їздах будинків, біля кафе-барів.

Дільничні проводять чималу роботу з під обліковими особами, особливо це стосується осіб, які повернулись з місць позбавлення волі. Адже саме серед них найбільше зустрічаються правопорушники, які навіть відбувши строк на путь виправлення не стають.

Звичайно є і труднощі, як і в будь-якій роботі. Але дільничні інспектори відповідально ставляться до своєї справи. З початком літа, особливу увагу вони приділяють дітям, які знаходяться на канікулах, адже не всі діти мають можливість поїхати на відпочинок. У зв»язку з цим, дільничні перевіряють кафе-бари, місця відпочинку молоді, щоб застерегти підлітків від вживання спиртного та куріння.

Окрім цього дільничні, ще й злочини розкривають. Нещодавно у м. Іршава невідомими особами було пошкоджено рекламні щити. До роботи по встановленню осіб, долучились дільничні, які встановили зловмисників. На разі, за даним фактом пошкодження рекламних щитів відкрито кримінальне провадження, триває слідство.

У літній період у дільничних інспекторів завжди додається багато роботи, особливо на ринку м. Іршава, де час від часу громадяни звертаються із різними дріб’язковими заявами. На ринок приїздять приватні підприємці не тільки з Іршавського району, але і з сусідніх. Інколи звертаються до дільничних інспекторів, із питаннями, які зовсім не стосуються роботи міліції. Однак міліціонери, при необхідності допоможуть і підкажуть.

«У мене ніколи не було бажання повністю перейти на кабінетну роботу, - каже Віталій Данканич. Я звик працювати з людьми. Зрештою, робота дільничного теж пов»язана з паперами, адже опитування свідків треба уважно записувати, потім оформляти протоколи та відповіді на звернення. Але все одно щодня ми ходимо по місту, знайомимося та спілкуємося з мешканцями».

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів'яни помолилися за ...

КОМЕНТАРІ