В Закарпатській області виноградівські оперативники розкрили крадіжку велосипеда по "гарячих слідах"

В Закарпатській області виноградівські оперативники розкрили крадіжку велосипеда по "гарячих слідах"

16.06.14 12:13 0 1143
До Виноградівського райвідділу міліції із заявою про крадіжку велосипеда «Монтейбайк» звернулася 34-річна мешканка міста. Менше доби знадобилося виноградівським оперативникам, щоб розкрити крадіжку.

З приходом літа попит крадіїв зростає на двоколісні транспортні засоби -велосипеди. Як свідчить статистика, велосипед набуває популярності, як транспортний засіб серед місцевих мешканців, так і, як предмет крадіжки серед зловмисників у весняно-літній період. Коли велосипедисти активно використовують цей транспортний засіб, зловмисники спокійно «виходять на полювання» у любу пору доби. До рук крадіїв потрапляють велосипеди, залишені без нагляду біля будинків, магазинів, на сходових клітках у під’їздах. Адже багато часу і зусиль для цього не потрібно: вкрав, сів і поїхав.

Так і в цьому випадку, жінка залишила свій велосипед біля одного з супермаркетів Виноградова без нагляду, а злочинець одразу цим скористався. Виноградівські правоохоронці вжитими заходами встановили, що крадіжку скоїв 35 - ти річний мешканець Виноградова, який в скоєному злочині зізнався, речовий доказ велосипед вилучено.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Триває досудове розслідування.

Із метою попередження таких правопорушень нагадуємо про елементарні правила безпеки:

· не залишайте велосипеди без нагляду у під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;

· якщо виникла необхідність залишити без нагляду велосипед, попросіть тих, кому довіряєте, приглянути за ним або використовуйте надійні велосипедні замки;

· коли вам пропонують придбати велосипед за низькою ціною, засумнівайтеся, чи бува він не крадений. Повідомте про це правоохоронців.

У випадку крадіжки терміново телефонуйте за номером «102».

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Пентагон посилив охорону ...

КОМЕНТАРІ