Відбувся семінар на тему: «Нормативно-правові та технологічні засади розвитку сервісів електронного врядування та електронної комерції в Україні»

Відбувся семінар на тему: «Нормативно-правові та технологічні засади розвитку сервісів електронного врядування та електронної комерції в Україні»

16.06.14 13:10 0 1098
13 червня 2014 року у приміщенні облдержадміністрації відбувся семінар на тему: «Нормативно-правові та технологічні засади розвитку сервісів електронного врядування та електронної комерції в Україні».

Семінар проводився департаментом економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації у співпраці з Інститутом кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України (м. Київ), громадською організацією «Агенція Європейських Інновацій» та Львівським державним центром науки, інновацій та інформатизації.

Метою семінару стало обговорення рекомендацій щодо узгодженої позиції представників органів державної влади і місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості з питань розвитку інфраструктури і технологій електронного урядування і електронного бізнесу, використання державних реєстрів при наданні послуг юридичним та фізичним особам (електронних адміністративних послуг, електронних закупівель, електронної комерції тощо) у контексті Угоди про асоціацію із ЄС та розвитку роботи центрів надання адміністративних послуг.

Під час семінару представлено конкретні рішення щодо організації електронного документообігу між органами влади, у відповідності до чинної нормативно-правової бази України. Зокрема, представлено діяльність обласної державної адміністрації у сфері спрощення доступу громадян до отримання адміністративних послуг, яка ґрунтується на налагодженні взаємодії між центрами надання адміністративних послуг та органами виконавчої влади.

Експертами представлено відмінності організації юридично значущого електронного документообігу в рамках виконання вимог “Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом”, зокрема у сфері електронних державних закупівель.

В результаті представлення проекту Концепції регіональної програми інформатизації Львівської області обговорено основну мету документу пропозиції до заходів виконання програми.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ