На Хмельниччині уряд забезпечить житлом сім`ї загиблих воїнів, - Володимир Гройсман

На Хмельниччині уряд забезпечить житлом сім`ї загиблих воїнів, - Володимир Гройсман

16.06.14 14:26 0 1062
Мінрегіон проробляє можливості щодо надання житла сім`ям воїнів, загиблих під час бойових дій на Сході України. Про це повідомив Віце-прем`єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман під час відвідування Житомирщини.

«Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив вивчити питання забезпечення житлом родин загиблих під час бойових дій, які перебували на черзі з поліпшення житлових умов. Така робота зараз проводиться, і Уряд знайде можливості для забезпечення житлом тих сімей, які цього потребують», – сказав Володимир Гройсман. За його словами, низка відомств, зокрема, Міноборони та МВС, вивчають питання кількості, складу і житлових умов таких сімей.

Володимир Гройсман зазначив, що питання буде вирішено, зокрема, по родинах трьох загиблих від дій терористів бійців спецпідрозділу «Ягуар», що на Вінниччині, а також інших регіонів.

Віце-прем`єр-міністр нагадав, що у травні, під час виїзного засідання Уряду у Вінницю, Міністерство оборони та Нацгвардія отримали сертифікати на 9 квартир.

«П`ять квартир Міністерство оборони розподілило між сім`ями загиблих військовослужбовців. Частина цих квартир придбана на ринку первинного житла Вінниці, частина – на вторинному ринку, але з ремонтом «під ключ». Сертифікати на ще чотири квартири, одно- та двокімнатні, були вручені бійцям Нацгвардії», – повідомив він.

Володимир Гройсман закликав також владу на місцях, зокрема, міські, обласні, районні, селищні, сільські ради – надавати всебічну допомогу сім`ям постраждалих від дій терористів на Сході України.

Він зазначив, що 30 травня депутати Вінницької міської ради своїм рішенням внесли зміни до Програми соціального захисту окремих категорій громадян і передбачили надання з міського бюджету постраждалим під час бойових дій військовослужбовцям матеріальної допомоги у розмірі 25 тис. грн., а сім’ям загиблих – по 100 тис. грн.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ