Працівники Державтоінспекції протягом доби виявили два транспортні засоби, що перебувають на території України поза митним контролем

Працівники Державтоінспекції протягом доби виявили два транспортні засоби, що перебувають на території України поза митним контролем

16.06.14 16:13 0 1203
13 червня близько 10 години на стаціонарному посту №2, що в місті Сарни, інспектори роти ДПС ДАІ зупинили автомобіль «Мазда», за кермом якого перебував 19-річний житель міста Сарни.

Під час перевірки документів працівники Державтоінспекції запідозрили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки, а після більш ретельної перевірки правоохоронці з’ясували, що даний автомобіль перебуває на території України поза митним контролем.

Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів. Наразі по даному факту проводиться перевірка.

Того ж дня, на стаціонарному посту № 1 в Радивилівському районі, інспектори роти ДПС ДАІ зупинили автомобіль «Ауді А6» під керуванням 21-річного жителя Волинської області, у якого були відсутні реєстраційні документи на даний автомобіль. Також працівники Державтоінспекції встановили, що даний транспортний засіб перебуває на територію України поза митним контролем.

Автомобіль доставлений в Радивилівський РВ УМВС. По данному факту проводиться перевірка.

Так, з початку місяця поточного року працівники Державтоінспекції Рівненщини виявили 5 транспортних засобів, які по базах даних ДАІ на території України не значаться та ввезені на територію України поза митним контролем.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: за ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ