15 червня на території Івано-Франківщини зареєстровано 6 пожеж

15 червня на території Івано-Франківщини зареєстровано 6 пожеж

16.06.14 13:14 0 1113
15 червня о 13:46 год. у селі Шевченково Долинського району виникла пожежа пилорами. Вогнем знищено 40 м.кв. перекриття та пошкоджено будівлю пилорами, 1 м.куб. лісоматеріалу. На місці пожежі врятовано дві поруч розташовані будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15 червня о 16:02 год. в Івано-Франківську по вулиці Січинського виникла пожежа сіна на горищі господарської будівлі. Вогнем пошкоджено дах будівлі. На місці пожежі врятовано господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

15 червня о 23:26 год. в Калуші по вулиці С. Бандери у парку відпочинку ім. І.Франка загорілася рампа для катання на роликах. Вогнем пошкоджено резинове покриття на площі 5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

15 червня о 22:23 год. в селі Угринів Тисменицького району по вулиці Калуське шосе виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 13 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

15 червня о 10:05 год. в Долині по вулиці Підлівче виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 2 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

З початку року на Прикарпатті уже виникло 1015 пожеж, у вогні загинули 25 людей.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Рівненські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ