Львів’янам літнього віку презентували слайд-фільм «Світлини нашої молодості»

Львів’янам літнього віку презентували слайд-фільм «Світлини нашої молодості»

17.06.14 11:52 0 666
Минулої п’ятниці у центрі дозвілля для літніх при храмі св. Папи Климента Львівського міського терцентру відбулася презентація слайд-фільму «Світлини нашої молодості. Історії життя людей – приклад для наслідування».

Про це 16 червня передає прес-служба ЛМР.

«Слайд-фільм зроблено на основі світлин підопічних Франківського відділення Львівського міського терцентру. Почесним гостем на заході була Михайлина Хома, яка за заслуги у національно-визвольній боротьбі була нагороджена шістьма відзнаками та двадцятьма почесними грамотами. Пані Михайлина також, незважаючи на свій похилий вік, є членом Львівського обласного товариства політв’язнів і репресованих. Тому до нас завітали ще й гості з товариства політв’язнів, щоб привітати п. Михайлину», – розповіла завідувач Франківського відділення Львівського міського терцентру Оксана Турек.

На заході вшанували кожного, про кого розповідалося у фільмі. Підопічні доповнювали фільм своїми розповідями.

«В народі кажуть: «Життя прожити – не поле перейти». Приклад прожитих літ осіб, яких ми обслуговуємо, яскраве підтвердження цієї мудрості. На їхньому життєвому шляху було багато випробувань і поневірянь: війною, голодом, репресіями, тяжкою працею. Та кожен з них не зламався, залишився людиною з великої літери. І ми, наступне покоління, гордимося і беремо за приклад їхнє життя. Отож, в нас виникла ідея зробити слайдову презентацію зі світлинами життя наших підопічних й розповісти в такий спосіб про цих людей їх же одноліткам. Таким чином розширити горизонти їх комунікації», – зазначив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Бази відпочинку, санаторії, ...

КОМЕНТАРІ