Суспільне телебачення Києва стає реальністю, – Рена Назарова

Суспільне телебачення Києва стає реальністю, – Рена Назарова

17.06.14 15:39 0 696
Суспільне телебачення Києва стає реальністю. Про це у своєму блозі на сайті «Лівий берег» написала координатор ініціативної групи зі створеняю суспільного телебачення Києва (СТК) Рена Назарова.

Такий висновок наша колега-журналіст та депутат Київради зробила після закінчення форуму громадськості, який відбувся у Києві минулого тижня. І з огляду на приналежність Рени до команди мера Києва Віталія Кличка, такий висновок не здається утопією.

Хоча ще минулого року автор та ведуча «Київського форуму» на телеканалі ZIK вважала суспільне телебачення далекою мрією.

Але часи змінюються. І зараз підтримка громадськості процесу створення СТК, яку було продемонстровано на форумі, має стати вагомим аргументом в боротьбі за права киян мати свій телеканал.

Як сказав на форумі Зураб Аласанія, генеральний директор НТКУ і один з «батьків» суспільного телебачення України, СТК може стати полігоном для самої моделі суспільного телебачення в країні. А отже, відповідальність на ініціативній групі СТК лежить дуже велика.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 13-15 червня 2014 року в м. ...

КОМЕНТАРІ