Львів’яни прощаються з видатним лікарем і великою людиною Ігорем Геричем

Львів’яни прощаються з видатним лікарем і великою людиною Ігорем Геричем

17.06.14 08:45 0 896
Сотні львів’ян уже прийшли попрощатися з відомим лікарем та громадським діячем Ігорем Геричем, який раптово пішов з життя 15 червня.

Прощання відбувається в церкві Пресвятої Трійці на вул. Тершаківців. Люди безперервно приходять до храму з квітами, щоб віддати шану видатному хірургу, доктору медичних наук, професору, завідувачу кафедри хірургії №1 ЛНМУ ім. Данила Галицького, ветерану Афганістану Ігорю Геричу.

Прощання з професором Ігорем Геричем у Львові. Фото: ZIK

О 14.00 розпочався заупокійний парастас. Після цього домовину з тілом повезуть на батьківщину Ігоря Герича в Турку. Похорон відбудеться в Турці завтра.

Прощання з професором Ігорем Геричем у Львові. Фото: ZIK

Нагадаємо, Ігор Герич раптово помер у неділю, 15 червня. Громада міста Львова висловлює співчуття рідним, близьким відомого лікаря та громадського діяча. Світла пам’ять про Ігоря Герича назавжди збережеться в серцях тих, хто мав честь з ним працювати та спілкуватись

пропонує згадати інтерв’ю Ігоря Герича, записане в лютому цього року, аби ще і ще раз зрозуміти, що ми мали щастя знати, жити в одних історичних координатах з Людиною Гідності.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Григорій Пустовіт: Ми - ...

КОМЕНТАРІ