Григорій Пустовіт: Ми - відкриті для кожного волинянина: намагаємося допомогти, шукаємо шляхи вирішення того чи іншого питання

Григорій Пустовіт: Ми - відкриті для кожного волинянина: намагаємося допомогти, шукаємо шляхи вирішення того чи іншого питання

17.06.14 08:52 0 766
За останні три місяці за сприянням до голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта звернулося майже 250 волинян та надійшло 270 письмових звернень

ж голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів черговий прийом громадян з особистих питань. За допомогою приїхали люди мало не зі всієї області.

Житель Іваничівського району Андрій клопотав про присвоєння довічної державної іменної стипендії громадянам України, які зазнали переслідувань за правозахисну діяльність.

Пані Раїса просила сприяння у створенні в Луцьку реабілітаційного центру для інвалідів та ветеранів «Мрія», а також – порушити питання перед Урядом щодо збільшення виплати коштів по догляду за інвалідами. Григорій Пустовіт зауважив, що профільні служби вивчать це питання, після чого відповідне клопотання спрямують в Кабінет Міністрів України.

Лучанин Сергій звернувся за допомогою в проведенні Міжнародного фестивалю шкільної преси «Яблунева гілка» та у розвитку друкованого слова шкільних газет.

Голова облдержадміністрації зауважив, що безумовно такий захід потрібно підтримати, однак через економію державних коштів, необхідно залучити меценатів.

«Ми - відкриті для кожного волинянина: намагаємося допомогти, шукаємо шляхи вирішення того чи іншого питання. Багато людей впевнені, що чим вище за владною вертикаллю звернутись, тим оперативніше та якісніше вирішить їх проблеми. Люди ж звертаються до влади, тому що їй вірять. Це - кредит довіри, який ми маємо від волинян. І наше основне завдання – допомогти. Якщо ж вирішення окремих питань не в нашій компетенції, ми відкрито про це говоримо та роз’яснюємо, - підкреслив голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт у коментарі журналістам.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів’яни прощаються з ...
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ