В Луцьку продовжуються роботи з відновлення відмостки біля багатоквартирних житлових будинків

В Луцьку продовжуються роботи з відновлення відмостки біля багатоквартирних житлових будинків

17.06.14 09:17 0 749
Працівники житлово-комунального підприємства № 3 продовжують роботи з відновлення відмосток біля багатоквартирних будинків, які перебувають на балансі установи. Ці роботи проводяться з метою уникнення попадання дощових вод у підвальні приміщення споруд та, відповідно, попереджують підмивання та руйнування фундаментів. Нині такі роботи виконані на вулиці Кондзелевича, 5, Арцеулова, 9, Глушець, 25 а, Данила Галицького, 8, Світла, 9.

Крім того, у літній період тривають активні роботи з відновлення та ремонту покрівель житлових будинків. Працівники ЖКП № 3 намагаються зробити їх до початку осінньо-зимового періоду, коли збільшується кількість опадів, в результаті чого відбувається затоплення місць загального користування та квартир лучан, які знаходяться на верхніх поверхах. Уже замінено близько 100 метрів квадратних у багатоквартирному будинку на проспекті Президента Грушевського, 14, вулиці Світлій, 9 (60 метрів квадратних), Коновальця, 1 (80 метрів квадратних).

У будинках на вулиці Привокзальна, 9 та проспекті Президента Грушевського, 14 замінено системи водовідведення.

У під’їзді будинків на вулиці Стрілецькій, 27 та проспекті Перемоги, 17 працівники житлово-комунального підприємства розпочали ремонтні роботи, адже він знаходився у неналежному стані, стіни були обдерті, злізла фарба на перилах тощо.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ