Волинські правоохоронці влаштували свято для вихованців дитячого табору "Сонячний"

Волинські правоохоронці влаштували свято для вихованців дитячого табору "Сонячний"

17.06.14 16:38 0 755
Гостей дітлахи зустрічали сяючими посмішками та широкими обіймами.

Розпочався літній сезон, тож працівники кримінальної міліції у справах дітей розгорнули активну профілактичну роботу у літніх таборах.

Щоб усна розповідь про згубні звички, здоровий спосіб життя та дотримання правопорядку дітям не видалася нудною, правоохоронці вирішили поєднати профілактику із популяризацією правоохоронної професії.

Крім працівників обласного і луцького міського секторів кримінальної міліції у справах дітей до табору завітали представники різних служб системи органів внутрішніх справ – Державтоінспекція, Державна служба охорони та експертна служба. Вони приїхали у гості на нових спеціально оснащених для роботи автомобілях та привезли із собою службову техніку, яку використовують у безпосередній роботі.

Правоохоронці розпочали зустріч із профілактичної бесіди. Розповіли, що нині модно бути здоровими та успішними, а переконати в цьому дітлахів вирішили наочним прикладом – виступом вихованців козацького гарту.

Після цього запросили дівчат і хлопців до транспорту, які використовують для виїзду групи на місце ДТП та надання першої невідкладної допомоги потерпілим і доставлення їх до лікарні, продемонстрували «Тойоту Пріус» - гібридний автомобіль, який економно використовує паливо, не забруднює навколишнє середовище і використовується для патрулювання.

Зустріч продовжилася перевіркою знань із Правил дорожнього руху, яка показала, що подібні заходи приносять гарні результати, адже дітлахи добре ознайомлені із ними. Після цього, присутніх захопило тепле та щире спілкування.

– Ми постійно проводимо профілактичну роботу серед дітей, зокрема у літніх таборах, – зауважила начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області майор міліції Інна Остапович. – Саме цей заїзд у «Сонячному» складається переважно з діток із сільської місцевості, вони ніколи не бачили такої техніки і не мали змоги поспілкуватися з міліціонерами різних служб, тому ми вирішили скористатися цим і влаштувати для них справжнє свято.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ