У Волинській області ковельські міліціонери завітали в "Оберіг"

У Волинській області ковельські міліціонери завітали в "Оберіг"

17.06.14 12:50 0 764
Із початком літніх канікул правоохоронці ковельського міськвідділу внутрішніх справ відвідали дитячий оздоровчий табір «Оберіг», що розташований у селі Уховецьк Ковельського району.

Зустріч із дітьми розпочалася із проведення лекції працівниками кримінальної міліції у справах дітей про правила поводження під час літніх канікул.

Своєю чергою працівник сектору боротьби із незаконним обігом наркотиків розповіла про шкідливість вживання наркотичних засобів та різноманітних лікарських засобів. Також дітям продемонстрували мультиплікаційний фільм на цю тему, наданий Всеукраїнським громадським центром «Волонтер».

Особливі емоції у школярів викликав показ експертом-криміналістом процесу виявлення відбитків слідів рук та формування зліпку зі слідів взуття.

Не залишили поза увагою і правила дорожнього руху та спільно з міліціонером Державтоінспекції згадали основні аспекти поведінки на дорозі.

– Під час літніх канікул, коли ви маєте безліч вільного часу, бажаємо використовувати його з користю, безпечно для життя та здоров’я, – із такими словами звернулися «міліцейські» гості до дітей.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина вшанувала ...
Наступна новина: Хмельниччина: на ...

КОМЕНТАРІ