У складі батальйону "Азов" воює луцький свободівець

У складі батальйону "Азов" воює луцький свободівець

17.06.14 09:40 0 833
Луцький свободівець Сергій В. у складі батальйону "Азов" бере участь в боротьбі з проросійськими терористами на сході країни. Разом з ним воює 14 волинян, більшість з яких входять до складу організації "Чорний блок".

"13 червня ми брали участь у звільненні Маріуполя від російських бойовиків і сепаратистів. Батальйон "Азов" відіграв провідну роль у зачистці міста. Волиняни були у епіцентрі подій. Поранених чи жертв серед волинян немає. У всьому ж батальйоні кількість поранених сягнула чотирьох осіб. З них один боєць отримав серйозне ушкодження. Загалом у мене склалось враження, що у Маріуполі на момент проведення операції нам протистояли переважно кримінальні елементи та бандити. Очевидно, що більшість професійних російських військових та найманців залишили місто. Нині ми вже перебуваємо за межами міста. Аналізуємо хід проведеної операції, працюємо над помилками та готуємось до нових завдань", – розповів свободівець Сергій В., який просив не називати свого війського звання.

Також націоналіст додав, що усі охочі допомогти волинянам, які воюють у складі батальйону "Азов", можуть звертатися на сторінку спільноти у соцмережі "Волиняни в чорній формі".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: КП «Тернопільелектротранс» ...

КОМЕНТАРІ