У Львівській області давайте мінятися самим і міняти систему - Дмитро Загарія

У Львівській області давайте мінятися самим і міняти систему - Дмитро Загарія

17.06.14 09:39 0 785
Начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, 16 червня, зустрівся з представниками громади Камянка-Бузького району.

Зустріч відбулась у приміщенні районної держадміністрації. Громаду району представляли активісти «Комісії народної довіри» - таку назву має громадська організація, метою якої є люстрація органів влади та посадовців Камянка-Бузького району, зокрема й працівників міліції. Участь у зустрічі взяли також представники районної та міської влади, на чолі з головою Камянки-Бузької районної державної адміністрації Василем Радчуком.

Представники громадськості висловили недовіру кільком керівникам підрозділів районного відділку міліції і вимагали стосовно них кадрових рішень. Зауваження стосувались у першу чергу незадовільного реагування на заяви та звернення громадян, корумпованість деяких працівників районної міліції та причетність їх до підприємницької діяльності. Від начальника Головного управління міліції області вимагали провести службові перевірки по усіх вказаних фактах і в залежності від результатів притягнути винних до відповідальності. Громада повинна бути поінформована про це у найстисліші терміни.

«Я залучу фахівців, призначу службові розслідування за цими фактами, і прийму відповідні кадрові рішення. Всі працівники міліції повинні усвідомити просту істину – ми працюємо за рахунок платників податків. Люди хочуть, щоб ми спілкувались з ними людською мовою. Вони вимагають змінити систему і ставлення до них. І вони мають таке право» - заявив Дмитро Загарія.

Після зустрічі у райдержадміністрації, очільник міліції Львівщини провів нараду з працівниками Камянка-Бузького райвідділу міліції, під час якої наголосив, що правоохоронець зобов’язаний чути людей, а якщо громадяни звертаються зі скаргами – значить мають підстави і міліція недопрацьовує.

«Давайте мінятися самим і міняти систему»,- завершив Дмитро Загарія.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У складі батальйону ...

КОМЕНТАРІ