Правоохоронці Львівщини виявили 26 тон контрафактних м'ясопродуктів

Правоохоронці Львівщини виявили 26 тон контрафактних м'ясопродуктів

17.06.14 08:58 0 725
Працівники міліції встановили, що вартість контрафактних м’ясопродуктів становить майже 1,5 мільйона гривень. Наразі проводиться експертиза вилученої продукції, після проведення якої буде вирішуватись питання про її утилізацію.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області поблизу міжнародної траси Львів - Рава-Руська затримали вантажні автомобілі, які були заповнені м’ясопродуктами, маса яких становить понад 26 тон.

Правоохоронці встановили, що вантажівки перевозили м’ясопродукти за кордону, без відповідних документів про походження м’яса та сертифікатів якості. Вартість неякісних м’ясопродуктів становить майже 1,5 мільйона гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 227 (умисне введення в обіг на ринку (випуск на ринок України) небезпечної продукції) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі проводиться експертиза вилученої продукції, після проведення якої буде вирішуватись питання про її утилізацію.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Григорій Пустовіт: Ми - ...
Наступна новина: У Дрогобичі відновлюють ...

КОМЕНТАРІ