У Рівненській області рятувальники проводять роз’яснювальну роботу в місцях масового відпочинку людей на водоймах та в лісопаркових зонах

У Рівненській області рятувальники проводять роз’яснювальну роботу в місцях масового відпочинку людей на водоймах та в лісопаркових зонах

17.06.14 11:50 0 671
У зв’язку зі спекотною погодою все більше людей віддає перевагу відпочинку біля водойм. Але не усі громадяни дотримуються правил безпечної поведінки на воді, що в свою чергу стає основною причиною нещасних випадків.

З метою роз’яснення відпочиваючим правил безпечного поводження на воді працівники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС протягом вихідних провели рейди на пляжах озера Басів Кут. Під час проведення заходу рятувальники розповіли громадянам, що потрібно та чого не можна робити аби відпочинок біля води приносив тільки задоволення й не спричинив біди. Офіцери Держслужби з НС роздали рівнянам пам’ятки попереджувального характеру та інструкції з основних правил безпечного поводження на воді. Також громадянам розповіли про небезпеку купання у не відведених місцях, про небезпеку пірнання у воду з обривів та мостів і нагадали про заборону купання у нетверезому стані. Під час роз’яснювальної роботи рятувальники приділяли особливу увагу батькам з малечою.

Також цими днями, з метою запобігання пожежам в лісопаркових зонах обласного центру, рівненські рятувальники провели роз'яснювальну роботу серед громадян, що відпочивали в парку меморіалу Слави. Співробітники ДСНС розповсюдили серед населення листівки та пам’ятки, а також нагадали відпочиваючим про заходи пожежної безпеки у природних екосистемах та про небезпеку залишеного без нагляду розпаленого багаття, а також роз’яснили першочергові дії в разі виявлення пожежі.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ