У Рівненській області новостворена військова частина працевлаштовує безробітних

У Рівненській області новостворена військова частина працевлаштовує безробітних

17.06.14 16:48 0 963
Коли командир новоствореної військової частини А-4240 звернувся до Рівненського міського центру зайнятості за допомогою в підборі працівників, а саме двірників та прибиральників службових приміщень, фахівці центру зайнятості відразу ж ретельно взялися за вирішення питання. Роботодавцю були запропоновані різноманітні шляхи укомплектування вакансій: скеровування на співбесіду, міні-зустріч в приміщенні центру, або ж міні-зустріч безпосередньо у військовій частині.

Керівництво установи прийняло пропозицію провести міні-зустріч з претендентами на заміщення вакантних посад у військовій частині. Нещодавно відбулася зустріч шукачів роботи, на яку було запрошено близько 20 безробітних, та інспектора відділу кадрів військової частини Юрія Мухи. Представник роботодавця ознайомив присутніх з умовами роботи, обов’язками та оплатою праці. Роботодавець запропонував повне забезпечення спецодягом, інвентарем, засобами для прибирання. Після співбесіди з кандидатами було підібрано сім претендентів на посади прибиральників службових приміщень та двох двірників.

На сьогоднішній день усі заявлені в/ч А-4240 вакансії укомплектовані, а дев’ятеро вчорашніх безробітних, шестеро з яких - особи з числа соціально вразливих, мають постійну роботу та гарантовану заробітну плату. Задоволені результатами своєї роботи і спеціалісти центру зайнятості, адже це і є наше основне завдання - бути небайдужим та давати людям надію на краще майбутнє.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські правоохоронці ...
Наступна новина: Держекоінспекцію у ...

КОМЕНТАРІ