Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

18.06.14 15:49 0 1090
Протягом 16 червня у Чернівецькій області сталося 3 пожежі. Так, 16 червня о 13:15 на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в підвали п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Руській у Чернівцях. На місце події відразу виїхали 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 2 обласного центру. Оскільки підвальне приміщення було сильно захаращене, на пожежі виникло сильне задимлення, через що рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу, що дозволило запобігти поширенню вогню. В подальшому пожежу було ліквідовано. За попередньою інформацією, пожежу спричинило необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Постраждалих немає.

Того ж дня у міста Сторожинець по вул. Вашківській горіла господарська будівля місцевої мешканки. Швидкому поширенню вогню сприяло те, що стіни та перекриття споруди були дерев’яними, а також сіно, що знаходилося всередині будівлі. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Чудей та Нові Бросківці, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Полум’ям знищено 3 тонни сіна, господарські речі та речі домашнього вжитку. Завдяки діям рятувальників від знищення вдалося врятувати поруч розташований житловий будинок, на який міг перекинутися вогонь. На пожежі ніхто не постраждав.

Ще одна пожежа в господарській будівлі сталася у місті Заставна по вул. Пушкіна. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Заставна вже за 2 хвилини після виклику розпочав роботи по ліквідації пожежі. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого поширення полум’я, оскільки поруч із місцем виникнення пожежі знаходилася літня кухня.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Йосиф Ситник: «Ми повинні ...

КОМЕНТАРІ