Селищні громади, приватні підприємці та активісти надали допомогу чернівецьким міліціонерам ,

Селищні громади, приватні підприємці та активісти надали допомогу чернівецьким міліціонерам ,

18.06.14 10:44 0 1037
Небайдужі громадяни придбали форменний одяг, спецвзуття та пристрої нічного бачення для спецпідрозділу «Сокіл» УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області.

Приватний підприємець Євген Цурик придбав 13 комплектів спецодягу та взуття: куртка, футболка та брюки. Форма пошита зі спеціальної тканини, в якій комфортно навіть в спеку.

- На сьогоднішній день в Україні не проста ситуація і обов’язок кожного громадянина – дбати про наше майбутнє і майбутнє наших дітей. Закликаю всіх небайдужих допомогти нашим військовим в боротьбі за свободу, – говорить Євген Цурик.

За кошти, надані головою сільської ради села Вікно Заставнівського району Ярослава Котика, підприємцем Сергієм Капіцьким, головою селищної ради смт Лужани Наталії Катрюк та громадського активіста цього селища Мирослава Купчанко правоохоронці придбали 3 пристрої нічного бачення.

Загалом, придбана техніка й одяг вартує понад 60 тисяч гривень. Однак немає нічого ціннішого як людське життя, вважають доброчинці.

Керівник Управління боротьби із організованою злочинністю УМВС області Микола Нємцов, подякував за надану допомогу та вручив подяки меценатам.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ