В Чернівецькій області двоє неповнолітніх викрали та спалили моторолер

В Чернівецькій області двоє неповнолітніх викрали та спалили моторолер

18.06.14 13:10 0 995
Подія трапилася у Кельменецькому районі. Двоє хлопчаків 16 та 17 років прогулювалися вночі селищем. У підлітків настрій був веселий. Проходячи вулицею, помітили припаркований біля хати моторолер.

Хлопці довго не думали і вкрали транспортний засіб. Вони відкотили його на деяку відстань. Потім заходилися заводити. Так як ключів у них не було, юні «герої» згадали сцени із зарубіжних бойовиків. Хвацько рвонули електропроводку. Теоретично, дроти треба було з’єднати і моторолер би завівся. Однак, замість цього, транспортний засіб спалахнув. У вогні згоріло 8 тисяч гривень – саме така ціна моторолера.

Коли правоохоронці приїхали на місце події, куди їх викликав власник вже згорівшого мототранспорту, то знайшли там ще й дві пляшки з-під пива. Наразі проводиться перевірка, - зауважив начальник Кельменецького райвідділу Андрій П’ятницький.

Встановлено і особи зловмисників. Це місцеві мешканці. Таких на Буковині називають «збитошними». Один із хлопців навіть вже потрапляв раніше в поле зору міліціонерів.

Нині за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ООН: На Україні ще нема ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ