Чернівецькі міліціонери затримали трьох хуліганів

Чернівецькі міліціонери затримали трьох хуліганів

18.06.14 09:23 0 763
Конфліктна ситуація, яка виникла між п’ятьма буковинцями, для одних закінчилась лікарняним ліжком, для інших – арештом.

Спершу троє буковинців вчинили суперечку із двома жителями обласного центру в одному із магазинів міста. Хто ж був першим у черзі, хлопці продовжили з’ясовувати на вулиці. Коли словесні аргументи закінчилися, один із трьох чернівчан застосував ніж, яким спричинив декілька поранень у різні частини тіла 26-річному мешканцю Чернівців. Двоє інших «допомагали» своєму товаришу бити своїх опонентів.

Співробітники карного розшуку Першотравневого РВ УМВС України в Чернівецькій області, прибувши на місце події, доправили потерпілого із ножовими пораненнями до лікарні швидкої медичної допомоги, а зловмисників затримали.

Як з’ясувалося, чоловіки, 41-го, 32-х та 30-ти років, перебували у стані алкогольного сп’яніння і пояснити свої агресивні дії правоохоронцям не можуть. Двоє із них вже мали проблеми із Законом. Один притягався до відповідальності за скоєння хуліганства, інший – за скоєння дорожньо-транспортної пригоди

Крім цього, міліціонери у підозрюваних вилучили газовий пістолет, який направили для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Як повідомив начальник Першотравневого райвідділу міліції Георгій Юрку, за даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі всі троє перебувають в ізоляторі тимчасового тримання при УМВС області. У раз доведення вини зловмисникам, їм буде загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі Михайло ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ