Луцьк: спортивне літо у клубі «Лучеськ»

Луцьк: спортивне літо у клубі «Лучеськ»

18.06.14 10:48 0 966
Ось і розпочалось літо. Вирує спортивне життя в клубі за місцем проживання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» «Лучеськ», що знаходиться за адресою вул. Декабристів, 23. Скрізь лунають дитячі дзвінкі голоси і веселий сміх. Діти з задоволенням відвідують клуб, роботу в якому організовує спеціаліст Наталія Зінь. Відвідувачі мають змогу пограти в різні ігри, поспілкуватись, весело провести відпочинок.

Впродовж двох тижнів до Міжнародного дня захисту дітей на спортивному майданчику клубу проходили ігри з футболу «Шкіряний м’яч» І-го етапу серед дворових і вуличних команд цього мікрорайону серед дітей різних вікових груп.

Часто на товариські зустрічі з юними футболістами клубу «Лучеськ» приїжджають команди інших клубів за місцем проживання. Минулих вихідних завітала позмагатись команда клубу «Юність» (спеціаліст Катерина Літвін), що знаходиться у Завокзальному районі. Зустрічі пройшли в хорошому настрої та спортивній боротьбі.

Юні велосипедисти з допомогою батьків вчаться ремонтувати свої сталеві коники. Їм це цікаво і корисно.

Крім розваг і занять спортом, вихованці Наталії Зінь вміють і працювати. Працівники господарського відділу загальноосвітньої школи № 17 допомогли покосити траву на території клубу, а діти підмітали відкриті майданчики, висапували траву та прибирали сміття. Стало чисто і приємно, тепер можна і розважатись.

Спортивне літо у клубі продовжується. Запрошуємо всіх бажаючих змістовно провести своє дозвілля під час літніх канікул.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: 20 років тому з’явилася ...

КОМЕНТАРІ