Визнано кращі волинські товари та послуги-2014

Визнано кращі волинські товари та послуги-2014

18.06.14 14:44 0 1290
Відбулося підсумкове засідання обласної конкурсної комісії з підведення підсумків 11-го регіонального конкурсу «Кращі товари та послуги Волині-2014», який проводиться щорічно в рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт,послуг) – «100 кращих товарів України». Участь в роботі комісії взяли заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький та керівник апарату ОДА Дмитро Дубняк.

Мета конкурсу - об’єднати зусилля, направлені на підвищення якості, безпечності та конкурентоспроможності вітчизняної продукції як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках, а також сприяти задоволенню потреб і очікувань споживачів.

Волинські виробники щорічно долучаються до участі в Конкурсі. Цього року на участь у регіональному етапі «Кращі товари та послуги Волині» подано 15 найменувань продукції та послуг від 12 волинських виробників.

Найвищі оцінки серед конкурсантів отримали у номінації «Продукція»: група «Продовольчі товари», макаронні вироби «Ріжки» ТМ «Аванті», масло солодковершкове 73% жиру та сир кисломолочний 9 % жиру ПОСП імені Шевченка, хліб пряно-зерновий ТМ «ТЕРЕМНО ХЛІБ»; кондитерські вироби: торти бісквітні, виробник приватне підприємство «Торговий дім «Салют»; ковбасні вироби: ковбаса напівкопчена вищого сорту «Салямі Італія», ковбаса напівкопчена першого сорту «М’ясна по-селянськи», сосиски варені першого сорту «З сиром» ТМ «Дмитрук»; ковбаса запечена першого сорту «Домашня на дровах» ТзОВ «Забіяка», вода мінеральна розведена столова «Йоданка Павлівська» ТзОВ «Йоданка», пиво «Павлівське живе» ТзОВ «Павлівський пивзавод», цукерки «Груша з ядром волоського горіха» в кондитерській глазурі ТМ «Волинські солодощі», вафлі листові та фігурні (напівфабрикат) ПП «Голуб».

Обрядові вироби, оздоблені вишивкою, представлені Нововолинським вищим професійним училищем.

У номінації «Роботи та послуги» переможцем визнано екскурсійні послуги, що надає Музей історії сільського господарства Волині – скансен.

Члени комісії відзначили, що вся продукція, товари, роботи, послуги, які визнані переможцями в регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України» - «Кращі товари та послуги Волині», є доказом того, що наші підприємства можуть сповна задовольнити потреби найвибагливіших споживачів національного ринку та виходити на міжнародні ринки. Це підтвердили у своїх звітах та анкетах-самооцінки волинські виробники, продукція яких пройшла перевірку на якість та безпечність, отримала високу оцінку кваліфікованих експертів.

Усім керівникам підприємств, продукцію та послуги яких визнано переможцями, рекомендовано взяти участь у другому загальнодержавному етапі 11-го ювілейного Всеукраїнського конкурсу – «100 кращих товарів України-2014», що відбудеться у м.Київ з липня по листопад цього року.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ