Луцький джазовий клуб матеріально підтримав родини загиблих під Волновахою військовослужбовців

Луцький джазовий клуб матеріально підтримав родини загиблих під Волновахою військовослужбовців

18.06.14 11:18 0 1005
23-24 травня у нашому місті мав відбутися Х Міжнародний джазовий фестиваль «Музичні діалоги 2014». Однак, за день до того, 22 травня, наше місто сколихнула страшна новина – в результати збройного нападу терористів на бійців 51-ї механізованої бригади під Волновахою на Донеччині, загинуло четверо лучан – Дмитро Йовзик, Володимир Зарадюк, Віталій Махновець, Володимир Прокопчук. У зв’язку з трагічними подіями організатори фестивалю – Луцький джазовий клуб, вирішили перенести захід.

У рамках Міжнародного джазового фестивалю «Музичні діалоги 2014» проводився збір коштів для родин військовослужбовців загиблих під Волновахою.

ж у міській раді президент Луцького джазового клубу Олег Баковський та перший віце-президент Луцького джазового клубу Віктор Грисюк разом із заступниками міського голови Ларисою Соколовською та Тарасом Яковлевим зустрілися з близькими чотирьох луцьких військовослужбовців, які загинули під Волновахою.

Олег Баковський висловив співчуття родинам загиблих хлопців. Він зазначив, що під час джазових фестивалів постійно відбувається збір коштів на благодійні цілі. За його словами, цього разу було прийнято рішення матеріально підтримати родини загиблих військових. Він наголосив, що до коштів, які пожертвували відвідувачі фестивалю, представники Луцького джазового клубу додали й власні. Зрештою, Олег Баковський передав кожній з родин по 1400 гривень.

Заступник міського голови Лариса Соколовська висловила слова підтримки родинах загиблих військових. Вона зауважила, що втрата близьких – це страшна трагедія для сім’ї і ніхто не зможе їх замінити.

За її словами, на жаль, у нашій країні й далі непроста ситуація. Продовжують гинути люди і їй, як матері, важко на це дивитися.

Лариса Соколовська подякувала громадським активістам за таку хорошу ініціативу.

Слова підтримки рідним військових висловив й заступник міського голови Тарас Яковлев. Він також подякував представникам Луцького джазового клубу, музикантам та відвідувачам джазового фестивалю, які долучилися до збору коштів на підтримку родин загиблих військовослужбовців.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 18 червня 2014 року ...
Наступна новина: Столиці ДНР вже небагато ...

КОМЕНТАРІ