Народний депутат презентував волинським правоохоронцям бронежилети і прилади нічного бачення

Народний депутат презентував волинським правоохоронцям бронежилети і прилади нічного бачення

18.06.14 16:03 0 1084
Народний депутат України Сергій Мартиняк закупив 10 бронежилетів та оптичні приціли з приладами нічного бачення для потреб волинських правоохоронців, які несуть службу в зоні проведення АТО.

Бронежилети мають високий, четвертий рівень захисту, разом із тим є зручними і відносно неважкими. Крім цього, на засобах захисту присутня розгрузка, куди можна покласти запасні магазини, гранати тощо.

Вручив амуніцію правоохоронцям Сергій Горлач – довірена особа народного депутата України. Засоби персонального захисту передали командиру спеціальної роти міліції УМВС України у Волинській Сергієві Войчаку.

– Хочу подякувати від імені колективу підрозділу та від себе особисто за те, що дбаєте про нашу безпеку. Я надіюся, що ситуація в країни найближчим часом стабілізується і нам більше не доведеться їхати на Схід виконувати бойові завдання. Однак якщо виникне така необхідність, ми відразу, не вагаючись, вирушимо у пункт призначення, тож ці засоби захисту і пристрої нічного бачення будуть дуже доречні під час виконання завдань в зоні АТО, – наголосив командир спецроти міліції.

Нагадаймо, що бійці спеціальної роти міліції УМВС України у Волинській області нещодавно повернулися зі Сходу, де несли службу на блокпостах. Зараз міліціонери виконують покладенні на них завдання з охорони громадського порядку за місцем постійної дислокації.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Не можу бути повністю ...

КОМЕНТАРІ