У Волинській області ковельські правоохоронці привітали ветерана із 80-річним ювілеєм

У Волинській області ковельські правоохоронці привітали ветерана із 80-річним ювілеєм

18.06.14 16:30 0 1256
80-річний ювілей відзначив майор міліції у відставці, голова ради первинної ветеранської організації працівників внутрішніх справ Ковеля Віктор Кухарук.

Теплими словами поздоровлень та подарунками з нагоди свята в світлиці Ковельського міськвідділу внутрішніх справ вітали ювіляра виконувач обов’язків начальника міськвідділу Іван Тусь, представники міської влади, ветерани служби та колектив.

– Зичимо Вам, Вікторе Максимовичу, міцного здоров’я і довголіття, затишку і родинного благополуччя, – із такими словами від імені колективу звернувся до іменинника Іван Тусь.– Нехай Вас завжди оточує турбота, шана й любов близьких.

Із нагоди 80-го дня народження у районній газеті «Вісті Ковельщини» про ювіляра вийшла друком стаття Оксани Бірук під назвою «50 тисяч водійських посвідчень – з одних рук», текст якої подаємо без змін.

«Народився він у селі Новий Двір Турійського району. Закінчив Купичівську середню школу.

Служив в Радянській Армії. В 1957 році вступив в Харківське військове училище МВС СРСР, яке закінчив в 1959 році з присвоєнням кваліфікації механіка-техніка і звання лейтенанта.

З жовтня 1957 року по жовтень 1987 року проходив службу в управлінні внутрішніх справ Волинського облвиконкому. Після виходу на пенсію десять років працював у міськвиконкомі.

З 1992 року Віктор Максимович очолює Ковельську районну ветеранську організацію органів внутрішніх справ.

Ось як нещодавно охарактеризувало героя нашої розповіді одне із друкованих видань: "Віктор Максимович Кухарук займає першість по віку серед лідерів ветеранських осередків. За плечима в нього – тридцять років служби в органах внутрішніх справ. Але душею чоловік залишився молодим і завзятим".

Воно й не дивно, адже ветеран – постійний учасник конференцій, семінарів-нарад голів ветеранських організацій УМВС України у Волинській області. У своїх виступах він не тільки ділиться спогадами та планами на майбутнє, а й розповідає присутнім цікаві й веселі життєві бувальщини.

За серйозністю і деякою суворістю Віктора Максимовича прихований справжній дотепник і жартівник. Бо й тепер, особливо в колі рідних чи знайомих, він не проти підняти всім настрій, розповівши чергову порцію анекдотів.

14 років Віктор Кухарук працював начальником Ковельського МРЕО Державтоінспекції у Волинській області. "Робота була фізично і морально виснажливою, бо вдень доводилось приймати майже сотню людей. Та я ні на що не скаржився, не нарікав", – пригадує тепер ювіляр.

За його словами, за той час, коли працював на згадуваній вище посаді, йому довелось видати близько 50 000 водійських посвідчень!

Та й тепер чоловік не може всидіти без роботи, його важко застати вдома. "Моє захоплення – дача. Дуже люблю працювати на землі. Це приносить не тільки користь, а й зміцнює здоров'я", – говорить умілий господар.

З дружиною Марією Михайлівною разом прожили не один десяток років, вже й весілля "золоте" відсвяткували. Виростили сина й дочку – Олександра і Тетяну. Нині гордістю дідуся й бабусі є онук Артем.

У Віктора Максимовича багато нагород –грамот, подяк, медалей, відзнак, які він бережливо і трепетно зберігає.

Народна приказка говорить, що людину судять за її вчинками. Воно й дійсно так, бо багато хороших й добрих справ зроблено цим чоловіком.

Тож хай надалі щастить Вам, шановний ювіляре, на життєвому шляху! Будьте здоровими Ви і Ваші рідні!»

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Тернополі повідомлення ...

КОМЕНТАРІ