Екс-"регіонали" Володимир-Волинського намагаються не допустити змін у керівництві місцевої міліції

Екс-"регіонали" Володимир-Волинського намагаються не допустити змін у керівництві місцевої міліції

18.06.14 17:20 0 1131
Депутати Володимир-Волинської міської ради, колишні члени Партії регіонів, а також їхні прибічники звернулися до Президента України, міністра внутрішніх справ, начальника УМВС у Волинській області, голів Волинської ОДА та облради, а також до народного депа від Володимир-Волинського виборчого округу № 19 Євгена Мельника з листом, в якому лобіюють призначення на посаду начальника міського відділу міліції Віталія Здомищука і висловлюються проти кандидатури Віталія Мархальчука, підтриманої радою ВО "Майдан" та громадськими активістами.

Підписанти листа мотивують свою пропозицію призначити Віталія Здомищука на чолі міськвідділу МВС тим, що його нібито підтримали мешканці міста, які взяли участь в опитуванні. Віталія Здомищука, який в період правління Януковича слухняно виконував вказівки влади щодо переслідування активістів Майдану, категорично не підтримує рада ВО "Майдан" та інші революційні організації міста і громадський сектор. Також Віталію Здомищуку закидають неефективну боротьбу з алкогольною мафією у Володимирі-Волинському.

Серед підписантів листа фігурують прізвища таких одіозних людей, як депутат Володимир-Волинської міської ради, колишній заступник голови місцевих "регіоналів" та екс-голова Молодих регіонів міста Максим Климюк, а також депутати екс-"регіонали" Валерій Зінкевич, Олег Мельник, Анатолій Смоляр, Іван Омельчук, Віталій Голигін. Раніше на підтримку Віталія Здомищука публічно висловлювався депутат Володимир-Волинської міськради Руслан Мороз, обраний від "Сильної України", який тепер судиться з активісткою Майдану Ольгою Нечитайло.

З-поміж інших осіб, які підтримують кандидатуру старорежимного міліціонера, є орієнтовані на мера Петра Саганюка.

"Майбутнє міста хочуть й надалі вершити люди, більшість з яких заплямували себе перебуванням у лавах злочинної організації під назвою Партія регіонів або ж слухняно служили поваленому режиму. Кого послухає Президент – тих, хто проливав кров на Майдані, чи псевдопатріотів, які до останнього вірили в доброго царя Януковича, – питання риторичне. Тепер ці люди з минулого докладають усіх зусиль, аби звесті нанівець досягнення Революції гідності", – зазначив голова Володимир-Волинської міської організації ВО "Свобода" Сергій Коба.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді презентували ...
Наступна новина: В Тернополі Володимир ...

КОМЕНТАРІ