В Закарпатській області в Мукачівському районі ведеться профілактична робота з неповнолітніми

В Закарпатській області в Мукачівському районі ведеться профілактична робота з неповнолітніми

18.06.14 12:29 0 1035
* Днями відбувся круглий стіл темою, якого була “Профілактична робота з неповнолітніми особами засудженими до покарань не пов’язаних з позбавленням волі”, з метою попередження скоєння даною категорією засуджених кримінальних правопорушень та повторних злочинів.

В проведенні круглого столу взяли участь: представники кримінально-виконавчої інспекції Мукачівського МРВ; керівник відділу соціальної роботи Мукачівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; спеціаліст служби у справах дітей Мукачівсвької РДА та старший оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей міського відділу міліції.

Представники центру соціальних служб, кримінально - виконавчої інспекції та кримінальної міліції у справах дітей обговорили проблеми, які найчастіше доводиться вирішувати в процесі ресоціалізації підлітків та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Зокрема, обговорили питання стану взаємодії цих служб з попередження підліткової злочинності, формування у молоді антикримінальної культури, організацію профілактичної та правоосвітньої роботи з неповнолітніми, які вчинили злочини і засуджені до покарань непов’язаних з позбавленням волі. Також було розглянуто методи впливу на кожну особу індивідуально, заходи профілактичного характеру, спрямовані на зміну світогляду неповнолітніх правопорушників.

Ініціатори зустрічей сподіваються, що проведення таких заходів покращить співпрацю, результатом якої буде допомога дитині чи молодій особі, яка опинилась на лаві підсудних та отримала умовний термін покарання, аби не допустити скоєння повторного злочину.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В українському храмі в ...

КОМЕНТАРІ