Кожен п’ятий волинян користується послугою регулярного списання платежу

Кожен п’ятий волинян користується послугою регулярного списання платежу

18.06.14 15:29 0 1125
У ПриватБанку реалізована програма автоматичного списання за комунальні платежі з будь-яких типів карт ПриватБанку. Скориставшись таким сервісом, ви ніколи не залишитеся без інтернету або кабельного телебачення будинку, за своєчасністю перерахувань простежить ПриватБанк. Особливо це зручно тим, хто збирається у відпустку. Ви не ризикуєте бути відключеним від комунальних послуг, якщо забудете або не зможете вчасно здійснити платіж. Вам лише потрібно підтримувати на своєму рахунку залишок коштів, достатній для погашення заборгованості. До того ж ці платежі відбуваються без комісії.

Тепер, отримавши квитанцію за комунальні послуги, не потрібно стояти в черзі в платіжні дні, погашаючи заборгованість, СМС-повідомлення про оплату в обрану вами дату прийде на ваш телефон.

“Ця система автоматичної оплати рахунків діє у нас давно і серед клієнтів нашого банку набуває все більшої популярності,- говорить керівник напрямку платежіd Вікторія Семенюк.- В сучасному світі , де ми шануємо кожну хвилину, ця послуга допоможе позбутися щомісячних клопотів та економить ваш час”.

Волиняни оцінили переваги данної послуги і 57 тис. всіх клієнтів ПриватБанку на Волині оплачують послуги через регулярний платіж.

Це 131 тис платежів щомісяця і щомісяця на 10 тисяч активних підключень додається ще.

“Відкриваючи пенсійну карту від ПриватБанку, мені запропонували скористатись послугою регулярного платежу, розповіли про умови, - говорить пенсіонерка з Луцька Ольга Соколовська. - Зараз я розумію як мені цього бракувало . Адже, так зручно коли усі платежі автоматично сплачуються, а мені залишається лише перевірити. Щиро вдячна співробітникам банку за пораду і щоденну роботу”

Замовити квитанцію про оплату Ви можете в будь-якому відділенні ПриватБанку, або через Інтернет-банк(www.privat24.ua) - меню «Платежі» / «Комунальні послуги» / «Архів»/«Одержувач»/«Квитанції».

Для зручностей клієнтів мережа ПриватБанку активно розвивається. у Волинській області Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку функціонує 69 відділень, 200 термінали самообслуговування та 202 банкомата.

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ