Нелегальним перевізникам – не місце на ринку пасажироперевезень Хмельниччини

Нелегальним перевізникам – не місце на ринку пасажироперевезень Хмельниччини

18.06.14 12:49 0 1060
Нещодавно проведено спільні рейдові перевірки по боротьбі з нелегальними перевізниками за участю представників Укртрансінспекції, Державтоінспекції, Державної податкової інспекції міста Хмельницького, Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю та громадськими організаціями перевізників відповідно до спільного Доручення «Про організацію роботи спільних мобільних груп на території Хмельницької області» між управлінням МВС України у Хмельницький області, Управлінням Укртрансінспекції у Хмельницькій області, Головним управлінням Міндоходів у Хмельницькій області та ГО «Союз автомобільних перевізників Хмельницької області».

Укртрансінспекцією заходи по виявленню нелегальних перевізників проводились у містах Хмельницький, Шепетівка та Кам’янець-Подільський.

В ході відпрацювань було перевірено 138 транспортних засобів, виявлено 45 випадків порушення законодавства, про що складено 40 актів та 2 протоколи про адміністративні правопорушення. Серед зазначених фактів порушення законодавства у сфері пасажирського транспорту виявлено 20 фактів нелегальних перевезень. По даним фактам складено 18 актів застосування адміністративно-господарських штрафів та 2 адміністративні протоколи. На нелегальних перевізників винесено 6 постанов про застування адміністративно-господарських штрафів на суму 3910 гривень, до державного бюджету з «нелегальних» перевізників стягнено 12750 грн.

ДАІ виявлено та задокументовано 17 порушень правил дорожнього руху, допущених водіями автобусів, що діють нелегально у сфері з надання послуг з перевезення пасажирів.

Державною податковою інспекцією міста Хмельницького складено 10 протоколів за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації суб’єкта господарювання.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові працівники ...
Наступна новина: Федерації волейболу Криму ...

КОМЕНТАРІ