На Хмельниччині з проблемами до керівництва облдержадміністрації

На Хмельниччині з проблемами до керівництва облдержадміністрації

18.06.14 15:12 0 1055
Жителі Хмельниччини мали можливість поспілкуватися з заступником голови – керівником апарату обласної державної адміністрації Лесею Стебло. Саме вона взялася за вирішення проблемних ситуацій жителів краю, які громадяни озвучили в ефірі «гарячої» телефонної лінії «Запитай у влади».

Загальна кількість дзвінків в підсумку виявилася відносно невеликою, загалом – 6. Проте глибина дискусій та рівень взаєморозуміння між посадовцем і небайдужими жителями краю були вкрай високі. Найбільш активними серед дозвонювачів виявилися жителі Хмельницького району. Серед нарікань траплялися такі проблеми: конфліктна ситуація з оплатою послуг житлово-комунального господарства; проблеми з перевезенням пільгових пасажирів у місті Хмельницькому. Житель Новоушицького району вимагає присвоєння йому статусу особи, яка постраждала внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС. Запам’яталися і скарги на працівників правоохоронних органів, які за словами заявника провели несанкціонований обшук у його оселі.

Що ж до запитань журналістів, то вони стосувалися ситуації з переселенцями з інших регіонів України. Леся Василівна наголосила, що наразі втілюється в життя наступна ідея – використати приміщення лікарні, яке не використовується, у Старокостянтинівському районі задля забезпечення житлом переселенців. За словами посадовця, саме комісія проводить інспектування і оцінку даного приміщення.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ