Хмельницькі БНОНівці затримали злочинну групу з 9 чоловік, члени якої займалися незаконним виготовленням та збутом наркотиків

Хмельницькі БНОНівці затримали злочинну групу з 9 чоловік, члени якої займалися незаконним виготовленням та збутом наркотиків

18.06.14 12:19 0 968
Зловмисники діяли на території Рівненської та Хмельницької областей. Правоохоронці зафіксували 11 фактів збуту наркотиків. Під час санкціонованих обшуків у підозрюваних вилучили цілу нарколабораторію, а також уже готовий метамфетамін та коноплю.

Упродовж останніх трьох місяців працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків займалися документуванням злочинної групи, члени якої налагодили виготовлення та постачання на територію Хмельницької області, а саме в місто Нетішин, синтетичного наркотику метамфетамін.

За словами начальника відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області Володимира Реймана, до складу злочинної групи входило 9 осіб віком від 23-ох до 30-ти років. Деякі з них раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Правоохоронцями задокументовано 11 фактів збуту метамфетаміну, метадону та марихуани. Під час проведення санкціонованих обшуків у підозрюваних вилучено обладнання, яке використовується для виготовлення психотропних речовин, препарати, з яких синтезують метамфетамін, електронні ваги, а також уже готові наркотики. Крім того, правоохоронцями задокументовано схему відмивання коштів, здобутих від продажу наркотиків.

Наразі шестеро підозрюваних арештовано, один знаходиться під домашнім арештом. Іншим учасникам групи також найближчим часом буде обрано міру запобіжного заходу.

— Стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, повідомив начальник ВБНОН УМВС Володимир Рейман.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: малі річки міста ...
Наступна новина: Наталка Михно: Про добрих ...

КОМЕНТАРІ