«Знайдено в Україні»: ентузіасти шукатимуть нові місця відпочинку

«Знайдено в Україні»: ентузіасти шукатимуть нові місця відпочинку

18.06.14 10:04 0 698
Завтра, 18 червня, у Києві стартує проект «Знайдено в Україні», у рамках якого поетеса Лала Тарапакіна, фотограф Андрій Горб і художниця Іванка Яковина проїдуть через всю країну в пошуках нових місць для відпочинку.

Про це йдеться на сайті проекту.

«Через різні обставини цього літа понад чотири мільйони українців не знають, де провести відпустку. Наша мета – запропонувати українським сім’ям альтернативні варіанти, знайти поєднання води, гір і різноманітних історичних пам’яток та позначити їх на новій туристичній мапі України», – розповіла організатор проекту Лала Тарапакіна.

Вона зазначила, що кожне місце отримає оцінку за десятибальною шкалою за кількома критеріями: співвідношення ціна-якість, сервіс, інфраструктура, розваги.

«У результаті ми сподіваємося допомогти усім, хто шукає подорож по кишені, підібрати прийнятний варіант», – зазначила вона.

Загалом із 18 червня по 18 липня мандрівники відвідають понад 15 місць: від узбережжя Азовського моря до околиць Кам’янця-Подільського, від озера Синевир до Актовського каньйону.

«Я об’їздив більше як 40 країн світу: від США і Камбоджі до Англії і Швейцарії, фотографував на замовлення Міністерств туризму Ізраїлю і Грузії, але при цьому ніколи не подорожував Україною, ? зізнається Андрій Горб. ? Але ця зима багато змінила в наших умах, в усвідомленні того, хто ми. я пишаюся тим, що я українець, і з хвилюванням чекаю початку подорожі, щоб відкрити для себе і для всіх глядачів проекту нашу батьківщину».

Приєднатися до проекту «Знайдено в Україні» можуть усі бажаючі. Кожен може надсилати історії і фотографії на сайт або на сторінку «Знайдено в Україні» у Facebook. Також там можна буде слідкувати за пересуванням мандрівників і читати їх репортажі. Цікаво, що три учасники «Знайдено в Україні» представляють різні регіони України. Л. Тарапакіна уродженка Одеси, А. Горб – Кривого Рогу, а І. Яковина – Івано-Франківська.

«Для мене «Знайдено в Україні» є продовженням дослідження теми дороги, яким я займаюся вже кілька років, – розповіла І. Яковина. – Крім того, це дуже патріотичний проект. Під час поїздки я буду знімати відео, яке згодом ми презентуємо як короткий, п’ятихвилинний фільм про Україну для всіх, хто ще не знає, яка прекрасна наша країна».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Великобританія може ...

КОМЕНТАРІ