Папа Римський разом з убогими і потребуючими помолився за мир в Україні

Папа Римський разом з убогими і потребуючими помолився за мир в Україні

18.06.14 13:39 0 981
У базиліці Пресвятої Богородиці в римському районі Трастевере 15 червня Папа Франциск разом з убогими та потребуючими, якими піклується Спільнота святого Егідія, помолився за мир в Україні, а також за ті країни, де нині є неспокійно – Сирія, Свята Земля, Ірак, Нігерія.

Після короткого богослужіння, в якому прозвучало молитовне прохання за мир в Україні, Папа звернувся до присутніх із закликом до молитви. «Наполегливо моліться! Нам потрібні молитви за мир, молитви за людей, які не мають необхідного для існування... Моліться за народи, які страждають через війну, просіть миру. Молитва – це зброя, яку ми маємо, щоб доторкнутись до Божого серця. Якщо ми молимось, Він нас почує. Ввіряю вам молитву за бідних і за мир», – сказав понтифік.

Зазначимо, базиліку Пресвятої Богородиці в регіоні Трастевере, в якій щодня збираються на молитву члени Спільноти святого Егідія, двічі відвідував святий Іван Павло ІІ – 1980 і 1993 року. Папа Венедикт ХVІ відвідував благодійну їдальню та притулок для людей похилого віку, якою опікується Спільнота, повідомляє «Радіо Ватикану».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: в ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ